Kølesæd​

Frisk tappet sæd kan ved korrekt behandling mindst holde sig 4-5 dage! Dvs at man kan sende den over længere afstande, hvis man ikke selv ønsker at rejse med tæve eller han.

Sæden centrifugeres og prostatasekretet fjernes, det forbedrer holdbarheden markant. Herefter tilsættes en speciel næringsvæske, som får sædcellerne til at holde sig levedygtige under transporten.

Den færdige blanding nedkøles og holdes nedkøles indtil sæden skal bruges til insemineringen. Sæd præpareret som kølesæd må under ingen omstændigheder fryses, -så dør den.

Kølesæd sendes i specielle neophor bokse, der er fremstilles netop til dette formål. Boksene indeholder to større køleelementer, således at sæden holdes nedkølet og ikke bruger for megen energi, før den skal anvendes.

Forsendelse sker enten med kurer fra dag til dag indenfor Europa, eller den bringes til Kastrup og sendes direkte med fly så den er fremme samme dag, hvis det er muligt. Prisen for selve forsendelsen ligger i dag på omk.1.000 kr. indenfor Europa.​

Udvalgte anmeldelser fra Facebook​

​✩✩✩✩✩

​"Jeg har efterhånden brugt en del af Canicolds tjenester. Progesteron måling, ovarie- og drægtighedsscanning, nedfrysning og opbevaring af frostsæd, tapning og afsendelse af kølesæd samt inseminering.

Hver eneste gang med en dygtig og god behandling samt sparring gode råd med på vejen. Jeg kan kun varmt anbefale Anne og Henriette hos Canicold :)

- Stine Hjelme

​✩✩✩✩✩

​"FANTASTISKE mennesker i en FANTASTISK klinik med et kæmpe hjerte for kunde og for deres ejere.

TAK for den bedste oplevelse og helt utrolig imødekommende og omsorgsfuld hjælp ifm inseminering, kontrol mm.

Canicold får vores VARMESTE anbefalinger!!!"

- Tanja Kilbæk Ramgil

​​✩✩✩✩✩

​"Har gjort brug af Canicold til progesteronmåling/ægløsningsbestemmelse ved de 2 seneste kuld i min kennel og haft full-House begge gange:

-8 hvalpe af racen Gammel Dansk Hønsehund med parring i Danmark, Jylland.

-5 hvalpe af racen Chihuahua med parring i Athen, af hanhund fra Peru."

- Iben Lykke Scheel Thomsen

Firmaoplysninger​

Canicold International ApS

​CVR: 25072154

Adresseoplysninger​

Hjelmsølillevej 1, Sandby, 4171 Glumsø
(For GPS evt. 4160 Herlufmagle)

Kontaktoplysninger