Ultralydsscanning af hund samt drægtighedskontrol

Skal I have udført ultralydsscanning af hund? Hos Canicold tilbyder vi både brunst- og drægtighedskontrol. Sidstnævnte kan ske ved forskellige former for ultralydsscanning af hund. 

Vi ligger i Glumsø, men vi har også kunder fra blandt andet Ringsted og Næstved samt andre steder i landet.

Stor viden om alt fra fosterudvikling til kønsbestemmelse

Ultralydsscanning af hund er en sikker måde at påvise, om en tæve er drægtig. Det kan udføres fra dag 22, og omkring dag 28 er det normalt muligt at bestemme antallet af fostre. Vi har stor viden om alle former for fosterudvikling, drægtighedsforløb, kønsbestemmelse og fødselstidspunkt.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Ovariescanninger
  • Drægtighedsscanning
  • Ultralydsscanning af hund

Scanningerne udføres af dyrlæge Henriette Medom Marqvorsen, som har en særlig interesse for adfærd og træning samt for reproduktion hos hund og kat. Hun har gennemført den europæiske videreuddannelse inden for "Small Animal Reproduction". Henriette underviser også andre dyrlæger i scanning af tæver. Desuden har hun udgivet en videnskabelig artikel og et kompendie om emnet.

Kontakt os for at bestille ultralydsscanning af hund

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om fosterudvikling og drægtighedsforløb samt kønsbestemmelse. Vi har faste priser på ultralydsscanning af hund og andre scanninger. Desuden har vi en scanningspakke. Vi sender gerne en pris og afsætter tid til en konsultation.

Du kan ringe til os på telefon: 40 25 04 24 for at bestille tid eller for at få mere information. Du kan også skrive til os på e-mail: canicold@canicold.dk.

Udvalgte anmeldelser fra Facebook​

​✩✩✩✩✩

​"Jeg har efterhånden brugt en del af Canicolds tjenester. Progesteron måling, ovarie- og drægtighedsscanning, nedfrysning og opbevaring af frostsæd, tapning og afsendelse af kølesæd samt inseminering.

Hver eneste gang med en dygtig og god behandling samt sparring gode råd med på vejen. Jeg kan kun varmt anbefale Anne og Henriette hos Canicold :)

- Stine Hjelme

​✩✩✩✩✩

​"FANTASTISKE mennesker i en FANTASTISK klinik med et kæmpe hjerte for kunde og for deres ejere.

TAK for den bedste oplevelse og helt utrolig imødekommende og omsorgsfuld hjælp ifm inseminering, kontrol mm.

Canicold får vores VARMESTE anbefalinger!!!"

- Tanja Kilbæk Ramgil

​​✩✩✩✩✩

​"Har gjort brug af Canicold til progesteronmåling/ægløsningsbestemmelse ved de 2 seneste kuld i min kennel og haft full-House begge gange:

-8 hvalpe af racen Gammel Dansk Hønsehund med parring i Danmark, Jylland.

-5 hvalpe af racen Chihuahua med parring i Athen, af hanhund fra Peru."

- Iben Lykke Scheel Thomsen

Firmaoplysninger​

Canicold International ApS

​CVR: 25072154

Adresseoplysninger​

Hjelmsølillevej 1, Sandby, 4171 Glumsø
(For GPS evt. 4160 Herlufmagle)

Kontaktoplysninger