Inseminering af hund udføres hos erfarent firma

Hos Canicold tilbyder vi effektiv inseminering af hund. Det kræver en hel del øvelse og erfaring, hvilket vi garanterer for, at vi besidder. Har I en hund, som I godt kunne tænke jer fik et kuld hvalpe, er vores hundesædbank det rette sted.

Vi er beliggende i Glumsø tæt på Næstved og Ringsted, men servicerer også kunder mange andre steder fra. Vi udfører inseminering af hund på de fleste lovlige hunderacer.

Hvornår skal man udføre inseminering af hund?

Succes med inseminering af hund er afhængig af:

  • En frugtbar tæve
  • God timing af tidspunktet i tævens løbetid
  • God sædkvalitet og korrekt håndtering af sæden
  • Korrekt inseminationsteknik

Hundens ægløsning sker, når progesteronniveauet er omkring 5-7 ng/ml (15-25 nmol/l) – og skedeundersøgelsen verificerer det. Når du udfører inseminering af hund med frossen sæd, sker det altid cirka 3 døgn efter ægløsningen.

Dog bør det nævnes, at progesteronniveauet normalt stiger til det dobbelte over to dage, men det kan være forskelligt fra tæve til tæve.​

Det er normalt ikke nødvendigt at bedøve tæven for at gennemføre denne form for inseminering af hund. Enkelte tæver skal dog have en let beroligende sprøjte for at stå stille under proceduren. Selve inseminationen foregår med tæven stående på et bord.

Ring til os for at høre mere eller få en pris

Vi udfører, om muligt, inseminering af hund to gange, afhængigt af hvor meget sæd, der er til rådighed og i hvilken kvalitet. Flere insemineringer giver ofte bedre resultat og flere hvalpe.

Ønsker I at bestille tid eller høre mere om priser, er I altid velkommen til at kontakte os. 

Ring på telefon 40 25 04 24 eller send og en e-mail til canicold@canicold.dk – vi vil herefter vende tilbage hurtigst muligt.

Udvalgte anmeldelser fra Facebook​

​✩✩✩✩✩

​"Jeg har efterhånden brugt en del af Canicolds tjenester. Progesteron måling, ovarie- og drægtighedsscanning, nedfrysning og opbevaring af frostsæd, tapning og afsendelse af kølesæd samt inseminering.

Hver eneste gang med en dygtig og god behandling samt sparring gode råd med på vejen. Jeg kan kun varmt anbefale Anne og Henriette hos Canicold :)

- Stine Hjelme

​✩✩✩✩✩

​"FANTASTISKE mennesker i en FANTASTISK klinik med et kæmpe hjerte for kunde og for deres ejere.

TAK for den bedste oplevelse og helt utrolig imødekommende og omsorgsfuld hjælp ifm inseminering, kontrol mm.

Canicold får vores VARMESTE anbefalinger!!!"

- Tanja Kilbæk Ramgil

​​✩✩✩✩✩

​"Har gjort brug af Canicold til progesteronmåling/ægløsningsbestemmelse ved de 2 seneste kuld i min kennel og haft full-House begge gange:

-8 hvalpe af racen Gammel Dansk Hønsehund med parring i Danmark, Jylland.

-5 hvalpe af racen Chihuahua med parring i Athen, af hanhund fra Peru."

- Iben Lykke Scheel Thomsen

Firmaoplysninger​

Canicold International ApS

​CVR: 25072154

Adresseoplysninger​

Hjelmsølillevej 1, Sandby, 4171 Glumsø
(For GPS evt. 4160 Herlufmagle)

Kontaktoplysninger